Om Företaget

Malmö Plåt & Byggservice AB ingår i en mindre koncern enligt organisationsplanen ovan.

Vår verksamhet

Sedan starten 1980 bedriver vi byggverksamhet med inriktning på ROT entreprenader och service, reparationer, underhålls- och renoveringsarbeten i Öresundsregionen. Kundernas önskemål om god kvalitét och snabb service är vår målsättning. Många av våra kunder har varit med oss i många år och vi tror på långsiktiga relationer.

Organisation

Vi har en organisation som består av två avdelningar, en avdelning för byggnadsplåtslageri och en för byggservice & byggentreprenad. Medarbetarna har en god yrkeserfarenhet och mångsidig kunskap för att kunna tillgodose kundernas skiftande behov av tjänster.

Våra resurser

Vi bedriver verksamheten från egen fastighet på Saxgatan 4. Här finns vårt plåtslageri och maskinsnickeri. Vi har högsta kreditvärdighet.Kort historik om företaget

Kompetens från Kockums födde Malmö Plåt & Byggservice AB

I spillrorna efter Kockums i Malmö fanns mycket kompetent arbetskraft. Två kockumsnickare och två plåtslagare som då, 1980 var på väg att bli arbetslösa, startade upp Malmö Plåt & Byggservice AB. De hyrde en verkstad i hamnen och därmed var företaget igång.
 
Affärsidén var att de med sin samlade erfarenhet och yrkesskicklighet skulle erbjuda totallösningar när det gällde att renovera och förädla fastigheter.

Företaget ägs och drivs idag av Robert Lindblom och Patrik Magnusson som den tredje generationens ägare.

 

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.