KMA

 

Kvalitets, Miljö- och arbetsmiljötänkandet är stort inom företaget. Vi värnar om en god miljö och kvalitet i enskilda detaljer såväl som genom hela processen.

Miljö- och kvalitetspolicy

  • Vi har inom företaget en kvalitets & miljöpolicy som innebär att vi alltid skall arbeta för att ständigt förbättra vårt miljö- och kvalitetsarbete genom att aktivt följa de kvalitets & miljömål baserat på gällande krav på ISO standard.
  • Vi eftersträvar att använda metoder och material som är kvalitetsmässigt bra och miljövänliga.
  • Miljö- och kvalitetsarbetet genomsyrar hela verksamheten och finns som en naturlig del i vårt dagliga arbete.
  • Vi fokuserar ständigt på planering, effektivitet för att minska energiförbrukning och utsläpp för transporter.

Arbetsmiljö

Vi arbetar ständigt med att förbättra arbetsmiljön i det dagliga arbetet. Vi jobbar aktivt med att förhindra och förebygga olyckor & ohälsa i arbetet genom att analysera ,bedöma risker och utbilda personal som en del i vårt systematiska arbetsmiljöarbete. Vi är måna om att våra medarbetare ska känna sig trygga & säkra i sin arbetsmiljö.

Kvalitetssäkrat arbete

Medarbetarna har kvalitetstänkandet i ryggraden. Vi jobbar med kvalitets- och miljöplaner där det krävs. Själva tanken och idén med ett kvalitetssäkrat jobb finns hos alla medarbetare och gäller i lika hög grad för ett litet som ett stort jobb.

Våtrumscertifikat

Malmö Plåt & Byggservice AB är certifierade enligt BKR vid renovering av badrum och andra våtutrymmen.

 

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.